De Nederlanders vertragen ons

Voilà, un message écrit spécialement pour les Hollandais qui viennent en France avec leur caravanes. Je l’ai traduit par l’internet alors je ne comprends plus, mais j’espère que les Hollandais vont comprendre. C’est mon ‘cri-de-cœur’!

caravane enterre

caravane enterre

Gelooft mij, ik heb niets tegen de Nederlanders. Ik heb erover bij een vriend van een makker ontmoeten en zij waren echt sympas. Maar hun woonwagens! Het is echt ondraaglijk! Dan schrijf ik u, Hollandias. Als hij u bevalt, komt talrijk bezoekt Frankrijk, maar komt niet meer in woonwagen!

Elke keer wanneer u Frankrijk gaat oversteken, u de weg voor iedereen blokkeren. Soms rolt u zelfs minder snel dan de vrachtwagens, dan de vrachtwagens proberen u te overschrijden en iedereen achter u blijft.

Ik heb niets tegen de buitenlanders en hun auto’s. Ikzelf rol ik in mooi oud een Maserati. Het is Italiaans. En dat kan zelfs een woonwagen trekken. Indien noodzakelijk. Hoewel een bol op een Maserati het als een grote knoop op de billen van een mooi meisje is. Maar goed, rol ik veel en ik ben vaak achter de woonwagens Nederlander. Voor kwamen uw compatriottes met hun woonwagens alleen maar in juli en augustus. Maar huidig is het het heel jaar! Men kan niet meer op de autowegen weggaan zonder de woonwagens Nederlander te zien. Ik word gek!

Als hij u, laat uw woonwagens bij u bevalt! Het is te langzaam voor onze autowegen en tolgelden. Het is te veel enconbrant voor onze kleine wegen. Als hij u, een oplossing vinden bevalt!

Publicités

Laisser un commentaire

Aucun commentaire pour l’instant.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Répondre

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l'aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s